مجله لپ تاپ

علت روشن نشدن وای فای ویندوز

تعمیر وای فای ویندوز

امروزه تصور لپ تاپ بدون دسترسی به اینترنت و وای فای امری است غیر ممکن. به دلایل متفاوتی وای فای می تواند بر روی لپ تا شما غیر فعال گردد. در این مقاله تمامی مواردی که باعث روشن نشدن وای فای ویندوز میشود بررسی میگردد. در ادامه روش های رفع این مشکل را بیان خواهیم کرد پس با کایوش همراه باشید.

در ابتدا از روشن بودم مودم و امکان اتصال سایر دستگاه ها به وای فای اطمینان حاصل فرمایید. قرار گرفتن لپ تاپ روی حالت پرواز مانع دسترسی به وای فای میشود به همین منظور اگر وای فای (WiFi) روی لپ تاپ کار نمی کند. در قدم دوم از فعال بودم وای فای ویندوز و قرار نداشتن روی حالت پرواز مطمئن شوید. در بسیاری از لپ تاپ ها دکمه ای بر روی کیبورد برای اتصال وای و یا قرار گرفتن در حالت پرواز در نظر گرفته شده است. با فشردن این دکمه تغییر وضعیت یکی از این دو حالت را بررسی نمایید.

اگر Launch Manager بر روی سیستمتان نصب باشد دو کلید برای روشن و خاموش کردن وایرلس و بلوتوث لپ تاپ ظاهر می شود که از طریق آنها می توانید وای فای لپ تاپ را خاموش یا روشن کنید. و اگر نصب نیست Fn را نگهدارید و یک یا دوبار F3 را بزنید. در صورتی که مودم شما روشن باشد آیکون روشن و خاموش شدن وای فای لپ تاپ  برای شما ظاهر می شود.

وای فای تنها روی لپ تاپ شما کار نمی کند

در صورتی که وای فای تنها بر روی لپ تاپ کار نمی کند و سایر دستگاه ها مشکلی در اتصال با وای فای ندارند. از ساده ترین راه حل استفاده کرده و لپ تاپ را ریستارت و سپس مودم یکبار خاموش و روشن کنید. در بسیاری از موارد بدلیل نوسان سرعت در شبکه مخابراتی اینترنت و یا مسائل مربوط به ip چنین اختلالی رخ میدهد. در ادامه در صورتی که هنوز مشکل اتصال وای فای ویندوز رفع نشد درایور وای فای لپتاپ را بررسی نمایید. که از نسخه بروز استفاده و نصب کامل انجام شده باشد. این نکات در راه اندازی دوباره وای فای از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

در صورتی که هنوز اتصال وای فای انجام نشده است مسیر ذیل را طی نمایید.

 

استفاده از  Windows Troubleshooter

پس از طی کردن مراحل بالا و عدم حل مشکل اتصال وای فای از Windows Troubleshooter استفاده نمایید.کافی است بر روی آیکون وای فای کلیک راست کرده و گزینه Windows Troubleshooter را انتخاب کنید. برنامه رفع مشکل ویندوز خودش دلیل عدم شناسایی وای فای توسط لپ تاپ را پیدا کرده و آن را برطرف می‌کند.به پیغام های داده شده توجه کنید و با انتخاب درست گزینه ها در بسیاری موارد مشکل حل میشود و دلیل عدم اتصال را به شما نمایش میدهد.

نصب درایور وای فای

اختلال در درایورهای شبکه یا آپدیت نکردن آن‌ها موجب بروز مشکل روشن نشدن وای فای ویندوز لپ تاپ شده باشد.از این رو از اهمیت بسیاری برخوردار هستند. بنابراین بهتر است ابتدا درایورهای شبکه را آپدیت کنید اگر باز هم لپ تاپ به وای فای متصل نشد، درایورهای شبکه را حذف و مجددا نصب کنید.

تغییر نام وای فای

گاهی به دلایل متفاوتی ممکن است شبکه وای فای برای لپ تاپ قابل اتصال نباشد.  یکی از مواردی که باید بررسی کرد وضعیت مخفی نبودن نام SSID  و  تغییر نام آن است. در تنظیمات مودم با ورود به بخش وای فای از قابل نمایش بودن نام وای فای و همچنین تغییر آن به نام دیگری استفاده کنید. در موارد متعددی تغییر نام مشکل قطع و وصل شن وای فای را حل کرده است.

تغییر IP جدید و فلاش کردن DNS

آدرس سایت ها به صورت کد های IP تعیین می شوند که برای راحتی کاربران در پیدا کردن سایت مورد نظرشان به نام آن ها ترجمه می شوند. دی ان اس مسئول ترجمه کردن و متصل کرد این قسمت است و شما نام هر سایتی را جست و جو کنید ، DNS آن را به آی پی آن سایت ترجمه و متصل می کنند. کش دی ان اس (DNS cache) ممکن است که پس روشن کردن وایرلس لپ تاپ هنوز روی دستگاه باقی بماند. سایت ها و ترجمه های قبلی انجام شده برای افزایش سرعت در آینده برای باز کردن همان سایت، در حافظه دی ان اس ذخیره می شوند که اغلب با افزایش حجم ذخیره سازی ها امکان دارد دچار قطعی ارتباط شوید که پاک کردن این حافظه در جهت رفع آن و روشن کردن وایرلس لپ تاپ مفید می باشد .

برای انجام این کار به علاوه بازنشانی کردن آی پی ، در نوار جست و جوی ویندوز کلمه cmd را تایپ کنید و Command Prompt را با دسترسی ادمین (Administrator) باز کنید.

و دستورات ipconfig / release و سپس ipconfig / renewwifi را اجرا کنید. بعد از این کار دستور ipconfig / flushdns را هم اجرا کنید و بعد از اتمام کار پنجره را ببندید و دوباره به وای فای متصل شوید.

تغییر باند مودم برای ویندوز 8

کاربرانی که از مودم‌های دو آنتنه استفاده می‌کنند و سیستم‌ عامل لپ تاپ آن‌ها ویندوز 8 است بیشتر با مشکل روشن نشدن وای فای لپ تاپ روبه‌رو می‌شوند. اگر شما هم دارای مودم دو آنتنه و ویندزو 8 هستید از این روش استفاده کنید.

باند مودم خود را بر روی 5 GHz قرار دهید. به هر حال باند 5 GHz بر روی مودم، موجب می‌شود که مودم در اکثر زمینه‌ها بهتر و سریع‌تر عمل کند. علاوه‌بر این اگر از یک مودم قدیمی استفاده می‌کنید بهتر است کانال‌های آن را به 1، 6 یا 11 تغییر بدهید. تغییرات باند مودم در صفحه تنظیمات مودم قابل دسترس می‌باشد البته این تنظیمات متناسب با مدل هر مودمی متفاوت است. تنظیمات کانال مودم در خود ویندوز است.

جهت تغییر کانال‌های مودم باید از طریق کنترل پنل به بخش Network And Internet بروید، بر روی Open Network and Sharing Center کلیک کنید. سپس گزینه Change Adapter Settings را انتخاب کرده بر روی وای فای خود کلیک راست کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید. در پنجره Wi-Fi Properties که برای شما باز می‌شود، گزینه Configure را انتخاب کنید. در تب Advance از قسمت Property، گزینه WZC Channel Number IBSS را انتخاب کنید و از قسمت Value کانال‌های 1، 6 یا 11 را انتخاب کنید. بر روی OK کلیک کنید و مجددا اتصال به وای فای را امتحان کنید.

 

آنتی ویروس خود را موقتاً غیر فعال کنید.

می توانید با غیر فعال کردن موقت آنتی ویروس لپ تاپ خود دلایل حفاظتی بر روی لپ تاپ خود را بررسی کرده تا آنتی ویروس مانع اتصال به وای فای نشده باشد. سپس با تلاس برای اتصال به وای فای و با اطمینان از کاردکرد درست آنتی ویروس مجدد آن را فعال نمایید.

 

خرابی کارت شبکه لپ تاپ

در موارد خیلی کم و نادر کارت وایرلس خراب یا غیرفعال شده و این موضوع میتواند باعث از کار افتادن وای فای می شود و اکثرا دلیل مشکلات نرم افزاری است و تعمیر لپ تاپ لازم نیست. در این حالت با تست یک کارت جدیدی می توان از سالم بودن آن اطمینان پیدا کرد.

اگر با گذراندن تمامی موارد همچنان با مشکل روشن نشدن وای فای ویندوز  روبه رو هستید، پیشنهاد ما این این است که به بررسی سخت افزاری و همچنین نرم افزاری توسط تعمیرکار تخصصی لپ تاپ بپردازید تا علت نقص فنی لپ تاپ مشخص شود. عیب یابی در مرکز تعمیرات تخصصی لپ تاپ کایوش، به صورت رایگان انجام می شود. در صورت بروز مشکل در اتصال لپ تاپ شما به اینترنت از طریق وای فای، شما می توانید از خدمات تخصصی این مرکز برای تعمیر چیپ وای فای لپ تاپ خود استفاده کنید. همچنین با مراجعه به بخش تعمیرات لپ تاپ سایت میتوانید از خدمات مشاوره آنلاین و رایگان برای تعمیر چیپ وای فای و یا تعمیر کارت شبکه و درخواست سرویس مورد نظر اقدام فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *